tto op het KWC

op elke afdeling

Op het KWC kun je tweetalig onderwijs volgen op elke afdeling. Graag vertellen we daar meer over. Hieronder twee redenen waarom het KWC uniek is.


Kansen

Op het KWC kijken we naar resultaten maar ook naar hoe jij je voelt. Wij geven je graag de kans om een extra uitdaging uit te proberen. De band met je groep en je docenten vinden wij heel belangrijk en die stimuleren we door de vele tto-activiteiten.

      

Je bent een wereldburger

Tijdens reizen en uitwisselingen ontmoet je jongeren en volwassenen uit de hele wereld. Je doet mee aan Engelstalige activiteiten zoals een High Tea of Engelstalig theater. Op het KWC komen internationale onderwerpen terug in het hele lesprogramma en word je opgeleid tot wereldburger.
 

Voorlichting

Wil je meer weten? Kom dan naar de open lesavond voor tto en gymmnasium op dinsdag 5 februari van 19.00 – 21.00 uur 2019. Op de Open Lesavond volgen leerlingen uit groep 8 een les Latijn waarin zij kort kennismaken met de taal, de grammatica en de cultuur van de Romeinen. De ouders van deze leerlingen kunnen “speeddaten” met een docent Klassieke Talen over het gymnasium op het KWC. 
De voorlichting voor het tweetalig onderwijs op het vmbo vindt op dinsdag 5 februari 2019 plaats van 19.00 - 20.30 uur op de locatie Gershwinhof. U kunt dan kennismaken met de docenten en de leerlingen krijgen mini lessen in het Engels.

Aanmeldformulier tto vmbo

Aanmeldformulier tto havo

Aanmeldformulier tto vwo

 
Voor informatie over tto en plaatsing in tto kun je mailen met SNC@kwc-culemborg.nl, conrector Carla Salden voor vwo. Voor havo met BRP@kwc-culemborg.nl, Patrick de Boer, coördinator thavo en voor vmbo met LAI@kwc-culemborg.nl, Ingrid Larmené, coördinator tvmbo.


tto op vwo <klik hier>   

tto op havo <klik hier>  

tto op vmbo <klik hier>

Meer info over tto? Kijk op: ik kies TTO
 

Promotion Koningin Wilhelmina College

  

VNW/oktober 2018